Bitcoin (BTC) er den bedste reserve- og sikkerhedsaktiver, der nogensinde er oprettet, siger Global Macro Investor CEO

Administrerende direktør for Global Macro Investor, Raoul Pal, siger, at Bitcoin (BTC) er det bedste reserve- og sikkerhedsaktiv, der nogensinde er oprettet.

I en ny rapport om den førende kryptokurrency siger den tidligere Goldman Sachs hedgefondforvalter, at han mener, at Bitcoin Era med sin permanent begrænsede forsyning er den “hårdeste” form for penge, der skabes.

Han siger, at det som reserveaktivt er overlegen guld i hver måling på grund af dets decentraliserede natur og beviselige transaktionshistorik

Pal, der forudsagde finanskrisen i 2008, bemærker, at statsobligationer i den nuværende makroøkonomiske struktur fungerer som „bunden af pyramiden“ med hensyn til sikkerhed for verden og det amerikanske finansministerium.

”Tidligere fungerede det fint, indtil centralbankerne blev bange for at lade konjunkturcyklen køre uhindret. Når gældsbelastninger blev uholdbare, hvilket betyder, at de svageste låntagere ikke kunne få adgang til tilstrækkelig sikkerhed, i stedet for at sikkerhedsprisen stiger, hvilket tvang virksomhederne til at gå i stå, begyndte centralbanker at øge udbuddet af sikkerhedsstillelse og reserver (kvantitativt) lettelse). ”

Dette nedvurderer dog sikkerheden på længere sigt og fører til gældspiraler, forklarer Pal.

Ifølge investoren har Bitcoin dog ikke dette problem

”Bitcoin er uberørt sikkerhed. Den største form for sikkerhed. Dens blockchain-ejerskabsstruktur reducerer den enorme sorte svane af risikoen for, hvem der ejer hvad. Det hele er optaget og vigtigere, beviseligt. ”

Pal bemærker, at al BTC skal blive den fremtrædende form for sikkerhedsstillelse, er en rentekurve, der indikerer fremtidig værdi, noget der allerede sker med udbruddet af decentraliseret finansiering (DeFi).

”Revolutionen i DeFi gør netop det og skaber en fremadrettet kurve for fremtidig værdi. Det er kun i pengemarkedsfasen lige nu (kortvarig rentekurve), men over tid vil vi fastlægge tidsindstillingen for Bitcoin over 30 år eller mere, ligesom obligationer. ”

Tidligere på året sagde Pal, at Bitcoin har potentialet til at overgå $ 1 million i de næste tre til fem år og kalde BTC den „største handel i vores levetid.“