Ethereumin solmumäärä melkein ohittaa Bitcoinin ETH 2.0 -käynnistystapojen lähestyessä

Ethereum-solmujen määrä on melkein ylittänyt Bitcoin Future verkon solmujen määrän, mikä osoittaa aktiivisuuden nousun johtavan ETH 2.0: een asti.

Ethernodes-tiedot osoittavat, että verkkosolmujen määrä on kasvanut voimakkaasti 16. marraskuuta mennessä.

Ethereum 2.0: n ennakointi

Ethereumin solmuja on nyt 11161, edellisenä vuonna vajaat 9000. Tämä piikki on työntänyt Ethereumin niska-niska-kilpailuun Bitcoinin 11 360 solmua vastaan.

Solmujen nousu osuu samaan aikaan Ethereum 2.0: n ympärillä olevan raskaan ennakoinnin kanssa, joka on tarkoitus käynnistää 1. joulukuuta.

Solmuilla on tärkeä rooli Ethereum-lohkoketjun tapahtumien todentamisessa. Solmujen määrän kasvu on osoitus käyttäjien luottamuksesta Ethereumiin.

Useat muut Ethereum-verkkotoimintaan liittyvät mittarit ovat kasvaneet yhtä jyrkästi kahden viime viikon aikana. ETH 2.0: n talletussopimus, joka tuli voimaan 4. marraskuuta, saavutti kynnyksen, joka vaaditaan 1. joulukuuta käynnistämiseen.

Majakkaketju kulkee rinnakkain nykyisen lohkoketjun kanssa, ja sen käynnistäminen on yksi Ethereumin historian suurimmista virstanpylväistä, vaikka monet ehdotetuista muutoksista tulevat myöhemmin.

Ethereumin perustaja Vitalik Buterin toimitti yhteenvedon kehityksestä ja odotetuista eduista äskettäisessä Reddit AMA: ssa.

Kiinni Bitcoiniin

Ethereumin aktiivisuuden kasvu ei ole yllättävää, varsinkin kun ETH 2.0 on kulman takana. Molemmat verkot ovat nousussa, ja myös Bitcoinin sijoittajien mielipiteet nousevat taivaalle.

Myös Bitcoinilla on ollut vahvat viime kuukaudet, lähinnä markkinoihin liittyneiden institutionaalisten sijoittajien määrän seurauksena.

Tähän sisältyy PayPalin tuki ja hedge-rahastojen hoitajien, kuten Gold Bullion Internationalin Dan Tapieron, korot. Sekä yksityissijoittajat että institutionaaliset sijoittajat ovat puhuneet seurauksena mahdollisesta hinnankorotuksesta.

Bitcoin on tällä hetkellä lähellä kaikkien aikojen korkeinta tasoa, vaikka viime viikko on ollut epävakaa. Omaisuus leijuu tällä hetkellä 18 500 dollarin rajan ympärillä.

Vaikka ei ole varmaa, nostaako se tällä kertaa uuden kaikkien aikojen ennätyksen, sijoittajien mielipiteet ovat varmasti korkeat.